Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek, Üzletszabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek, Üzletszabályzat

Ön az uriajandek.hu vásárlója lesz, az uriajandek.hu webáruházban történt megrendelésének leadásával. Továbbá kiijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a uriajandek.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési és üzletszabályzatának minden pontjával egyetért!

Amennyiben az üzletszabályzat bármely pontjával nem ért egyet a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatai:

  • Cégnév: Grabarics Éva E.V.
  • Székhely: 2244 Úri, Szentistváni út 54
  • Adószám: 75068822-1-33
  • Nyilv.tart.szám: 50851045
  • Bankszámla szám: Pátria Takarékszövetkezet 65100053-11410111
  • Elérhetőség: eva@gmail.com
  • Telefon: +3670-7765301

Szerződés tárgya és a szolgáltatások köre

Szerződés tárgya az uriajandek.hu Webshop internetes áruházban található valamennyi termék. A termékek tulajdonságait, jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon találhatja meg, egyes termékeknél lehetősége van több kép megtekintésére is. A termékek adatlapján megjelenített képek illusztrációk, eltérhetnek a valóságostól.
A megjelenített termékek online vagy személyesen rendelhetőek meg.

Vásárlási feltételek

  Regisztráció

Az áruházban történő vásárlásnak feltétele a regisztráció.
Az uriajandek.hu mint üzemeltető nem vállal felelősséget az elírt, tévesen megadott adatokból keletkezett hibás teljesítésért.

Fizetési módok és számlázás

A megrendelő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét banki utalással a megrendelés feladásakor teljesíti. Készpénzes fizetésre csak személyes átvétel esetén van lehetőség. Banki átutalás esetén kizárólag a vételár beérkezését követően tudjuk a megrendelést visszaigazolni. A megrendelt termék a teljes vételár megfizetéséig az uriajandek.hu tulajdonát képezi!

A feltüntetett árak bruttó árak , 0%-os adót tartalmaznak és forintban(HUF) értendők!

 

 

Számlázás

Az uriajandek.hu webáruház papír alapú  számlát állít ki. A számlát a kiszállított csomagban találja a vásárló.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-16:00 között. A megrendelésre a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. 

Ügyfélszolgálatunk minden rendelés esetén e-mailben visszaigazolást küld.

Webáruház folyamatos feltöltés alatt áll, amennyiben olyan termékre lenne szüksége ,amely nem talál, kérem jelezze elérhetőségünkre: grabarics.eva @gmail.com

 

Szállítás

A webáruház megrendeléseit a Magyar Posta teljesíti.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, célszerű munkahelyi címet megadni.

 Szerzői jogok védelme

Az 1999. évi LXXVI. Törvényben foglaltaknak megfelelően tilos a szerzői jogok tulajdonosának engedélye nélkül bármilyen eljárással másolni, rögzíteni, sokszorosítani, terjeszteni, archiválni.
A beküldött képekért az ügyfél vállalja a felelősséget!
A látványtervet valamint az elkészült terméket referenciáim között feltüntethetem. Igény szerint külön kérésre nem tüntetem fel!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az uriajandek.hu köteles a kifizetett termék vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés az egyedileg készített termékekre nem vonatkozik  A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik! A termék visszaszállításának a költsége a vevőt terheli!

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül élhet elállási jogával!

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A termék visszaküldésével felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a nem vonatkozik a garancia. Továbbá a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az üzemeltető a megrendelő adatait a szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása céljából tárolja.

A megrendelt termék kiszállítása céljából az üzemeltető a következő adatokat bocsátja a kiszállító futárszolgálat részére: cég név, átvevő neve, teljes szállítási cím, megrendelés ideje, megrendelésszám, megrendelés összege szállítási díjjal együtt, megrendelő egyéb elérhetősége, telefonszáma. A kiszállítást végző futárszolgálat köteles ezen adatokat bizalmasan kezelni és a kiszállítás után az üzemeltető részére visszaszolgáltatni vagy megsemmisíteni .

A megrendelő adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.


ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2017 október 31.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az uriajandek.hu kijelenti, hogy az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeli.
A regisztrációhoz megadott adatokat kizárólag az áruházzal kapcsolatosan használja fel, harmadik félnek nem adja át.
Adatai kezelésekor a Személyes adatok és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően jár el.
Az uriajandek.hu az ügyfelektől kapott adatokat bizalmasan kezeli.
Az ügyféltől kapott képadat a rendelés teljesítését követően törlésre kerül.
Kivételt képezhet, ha az ügyfél kérésére archiválásra kerül.
Az uriajandek.hu a megrendelő írásos kérése esetén törli a regisztrált adatokat a webáruház rendszerből.

 

Áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység:
Adatfeldolgozó: Magyar Posta Zrt
A megrendelt áru kiszállításában az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti.

Webáruház készítés